Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart


Hundeglede Hundeskole

- alt av kurs for deg og din hund! Kun med positive treningsmetoder og hundens velferd i fokus! 

Har du fått en hund som plutselig ikke kan noe av det den har lært? En som kanskje til og med har "glemt" hva den heter, og som utfordrer deg og din tålmodighet til det ytterste?

- Gratulerer! Du har fått en tenåring i huset! Det er nå hormonene melder sitt inntog, og kjønnsmodningen er i gang. 

Unghundkurset passer for hunder fra ca 6 til 18 måneder, som er ferdige med valpekurs og ønsker å gå videre kurs for å opprettholde og videreutvikle kontakt og samarbeid.

De unge tenåringshundene trenger mestringsfølelse, forutsigbarhet og masse tålmodighet fra deg. Det er nå grunnlaget for tillit, gjensidig respekt og forståelse legges!

Det finnes ingen fasitsvar på hva du kan forvente deg i denne alderen, men fjortis-krapyl kan både yppe seg og være uhøflige, - også mot eldre hunder. Det er slett ikke uvanlig at noen av dem havner i trøbbel, mens andre bare blir "døve", mindre interessert i deg, - og vil heller prøve seg på det meste på egenhånd. Med dette kurset kan du, ved hjelp til god sosialisering og en håndfull råd og veiledning, unngå problemer og holde stø kurs framover mot en harmonisk voksen hund.

Vi tar opp tråden fra valpekurset, og trener igjen på å få tillbake kontakten og samarbeidet gjennom enkle, stimulerende og morsomme øvelser, som dere vil kunne ha glede av resten av hundens liv. Det som har blitt vanskelig, repeterer vi (kontakt, inkalling, gå pent i bånd, passering, m.m.)

Huskelisten: - generell informasjon i forkant av alle kurs (Trykk på "Huskelisten" for å se)

Kontakt

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Takk for at du kontaktet oss. Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig

Facebook